Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Get More Vits Hungary

Hányszor megmosolyogtuk a szüleinket, amikor gyerekként, vagy már felnőttként figyelmeztettek bennünket, hogy vigyázzunk magunkra, hogy a jó étkezés milyen fontos, és ne felejtsünk el minden nap gyümölcsöt enni? Hogy öltözzünk rétegesen, hogy meg ne fázzunk, és a mindennapi C-vitamint reggel ne felejtsük az asztalon? Aztán egyszer csak jön egy világjárvány a semmiből, azt sem tudjuk, hányféle vitaminnal erősítsük az immunrendszerünket és milyen dózisban.

 

Mi a Get More Vits?

 

Szerencsére a Get More Vits megoldást kínál. Egyrészt arra, hogy a legkényelmesebb formában jussunk azokhoz a nélkülözhetetlen vitaminokhoz, amelyek segítségünkre lehetnek a kórokozókkal, vírusokkal való megküzdésben és a szükséges ellenálló képesség megalapozásában, fenntartásában. Másrészt azért szuper ez a vitaminvíz, mert elég reggel egy palackot magunkhoz venni, és a nap folyamán akárhányszor megszomjazunk, a tiszta vízen kívül vitaminokkal is ellát bennünket. Így aztán ha az asztalon maradt a reggeli C-vitamin, nem kell nélkülöznünk, egy palack vitaminvízzel fel vagyunk vértezve a bacikkal, kórokozókkal szemben.

 

Miért zseniális a Get More Vits?

 

A nagy ötletek mindig nagyon egyszerű gondolatokból születnek. Ha te is azok közé tartozol, akik a reggeli rohanásban terhesnek érzik, hogy egy marék vitamint bekapjanak és igyanak rá egy pohár vizet, akkor ez a te italod. Ha gondoskodni akarsz magadról és az egészségedről, azért, ha egyáltalán nem érdekelnek a vitaminok, akkor meg azért, mert majd ő gondoskodik rólad. A Get More Vits csodálatos ízvilága csak a ráadás a gazdag vitamintartalma mellett. Egy multivitaminos palackkal kipipálhatod az összes fontos vitamin bevitelét egy napra, de szükség esetén rendelkezésedre állnak a B-vitaminnal, C-vitaminnal és D-vitaminnal dúsított vitaminvizek is.  Egy zseniálisan működő szisztéma, és közben a szomjadat is oltod a nap folyamán. Nem kell többé figyelmet fordítanod arra, hogy bevetted-e reggel a vitaminjaidat, mert egész nap veled vannak.

Mint láthatod, a termékpalettánk széles: vitaminvizek 1 literes500 ml-es és 330 ml-es, dobozos formában is rendelkezésedre állnak, de egyéb más termékekkel is kedveskedünk a szerteágazó igényeknek megfelelően.

Vitaminrágó kétféle mentolos ízben, pezsgőtablettáink a B-, D- vitaminok és multivitaminok ízletes pótlására, és persze vitamin tablettánk is áll rendelkezésedre, ha ragaszkodsz a hagyományosabb megoldásokhoz is; de egy rendkívüli megoldás is van a palettánkon: a vitamin spray!

 

Kinek való a Get More Vits vitaminvíz?

 

Mindenkinek.

Gyermekeknek külön vitaminvizet fejlesztettünk, mert mi is tudjuk, hogy mennyire változó a csemeték ízlése, és természetesen a vitaminigényük is másabb, mint a felnőtteké. Ízletes ital formájában játszva kerül a szervezetükbe a szükséges vitaminmennyiség. Az, hogy alma, mangó, narancs, málna vagy citrom ízű, külön vonzóvá teszi a kicsik számára, hiszen lehet válogatni ízlés szerint. 

Ugyanakkor a sportolók számára is roppant kényelmes és kellemes megoldás, hiszen edzés közben a vízzel együtt le lehet tudni a vitaminpótlást, ami a túlzott fizikai igénybevétel miatt az izzadsággal kiürül a szervezetből.

Aztán vannak az idős emberek, szülők, nagyszülők, akik feledékenységük miatt képtelenek a rendszeres vitaminbevitelről gondoskodni, pedig talán nekik van rá a legnagyobb szükségük. A vitaminvíz azonban kettő az egyben formában megoldja ezt a problémájukat.

És vannak az elfoglalt dolgozó nők és férfiak, talán te is közéjük tartozol és pontosan tudod, miről van szó. Ha csak egy kicsit egyszerűbbé válnak például az 500 milliliteres vagy dobozos vitaminvizektől a hajszás mindennapok, már megérte Get More Vits vizet inni.

A cukorbetegek számára áldás, mert cukormentes, de ugyanennyi előnnyel jár a bármilyen diétát tartók, a vegánok, az inzulinrezisztenciával küzdők számára is, hogy a szükséges vitaminok bejussanak a szervezetükbe. Az 1 literes kiszerelést főleg azoknak ajánljuk, akik számára probléma külön odafigyelni a megfelelő folyadékmennyiségre. Fő az egészség, fő az egészséges életmód.

A Get More Vits vitaminvizeket a Get More Vits Hungary Magyarországon kizárólagos forgalmazási joggal juttatja el a vásárlókhoz, az angol gyártócég magyarországi leányvállalataként.

Az oldal tetejére